Forløb Under graviditet

Alle forløb hos ‘Liv med Laura’ kører på månedsbasis. På den måde bliver det nemt og fleksibelt for dig. Ved ‘Under Graviditet’ kan du vælge mellem ‘Kombi Pakken’ eller ‘Træningspakken’.
Udover de faste forløb tilbyder ‘Liv med Laura’ også tilvalg af ekstra individuelle vejledninger, enten enkeltvis eller som klippekort. Denne løsning er for dig, der har brug for mere fleksibilitet.

Kombi Pakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt + 1 individuel vejledning á 50 min. + Facebookgruppe.

= 1049kr om måneden

Med ”Kombi pakken” under graviditet får du et længerevarende forløb sammen med 5 andre Mamas. Et forløb med støtte, vejledning og motivation i forhold til både kost og træning  under din graviditet. Du får individuelle vejledninger samt holdtræning sammen med 5 andre Mamas. Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Forløbet er til dig, der ønsker et trygt, længerevarende forløb – med støtte og fællesskab  i alle aspekter af din graviditet. Det er til dig, der gerne vil optimere din egen sundhed både i forhold til kost, graviditet og træning og dermed give jeres kommende barn den bedste start på livet. 

Læs mere om pakkens indhold nedenfor:


”Kombi Pakken” Træningen:

I ”Kombi Pakken” under graviditet har træningen fokus på skånsom og effektiv træning til din gravide krop. Der arbejdes både med puls – og styrketræning, stræk og afspænding, og med fokus på bækkenbund og ryg. Holdet er mindre, så der er tid til at rette og korrigere hver enkelte. Træningsformen er cirkeltræning med funktionel træning, da netop denne kombination er effektiv og opbygger en sund, stærk krop. Der inddrages enkelte redskaber i træningen, elementer fra boldspil, og ellers er det med egen kropsvægt. Træningen foregår helhedsorienteret, hvor formålet også er at give dig en bedre kropsfornemmelse og mindske eventuelle graviditetsgener. Alle kan deltage – uanset hvor langt du er i din graviditet eller hvilket træningsniveau du befinder dig på, da alle øvelser kan tilpasses til dit niveau. Der er garanti for sved på panden, en masse grin og en effektiv og varieret træning. Det skal jo være sjovt at træne og ikke kedeligt og ensformigt som på de normale fitnesshold.

Træning er vigtigt for dit humør og er med til at holde dig i form og styrke din krop under graviditeten, så den kan blive klar til fødslen. Motion er også med til at forebygge sukkersyge og andre graviditetsgener og styrker dit barns sundhed og du er med til at stimulere dets motorik og sanser allerede inden fødslen.


‘Kombi Pakken’ Kost- og graviditetsvejledning:

I ”Hele Pakken under graviditet” tages der i den individuelle kost- og graviditetsvejledningen udgangspunkt i dine ønsker og behov med støtte, vejledning og motivation for at du kan dig nå dine mål og ønsker. Der tages udgangspunkt i din situation og hvad der konkret fylder for dig under din graviditet. Det er til dig, der ønsker at få mere energi, velvære og viden omkring nem, jordnær og sund kost. Fx i forhold til, hvordan du opnår en optimal ernæring både til dig selv og dit barn. Det er et forløb til dig, der har nogle kost – og livsstilsvaner du ønsker at bryde op og slippe af med imens du er gravid.


Træningspakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt 

= 549kr om måneden

Et forløb til dig, der kun ønsker en varieret, sjov og effektiv træning under din graviditet. 

Træningen på forløbet ”under graviditet” er der fokus på skånsom og effektiv træning til din gravide krop. Der arbejdes både med puls – og styrketræning, stræk og afspænding, og med fokus på bækkenbund og ryg. Holdet er mindre, så der er tid til at rette og korrigere hver enkelte. Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Træningsformen er cirkeltræning med funktionel træning, da netop denne kombination er effektiv og opbygger en sund, stærk krop. Der inddrages enkelte redskaber i træningen, elementer fra boldspil, og ellers er det med egen kropsvægt. Træningen foregår helhedsorienteret, hvor formålet også er at give dig en bedre kropsfornemmelse og mindske eventuelle graviditetsgener. Alle kan deltage – uanset hvor langt du er i din graviditet eller hvilket træningsniveau du befinder dig på, da alle øvelser kan tilpasses til dit niveau. Der er garanti for sved på panden, en masse grin og en effektiv og varieret træning. Det skal jo være sjovt at træne og ikke kedeligt og ensformigt som på de normale fitnesshold.

Træning er vigtigt for dit humør og er med til at holde dig i form og styrke din krop under graviditeten, så den kan blive klar til fødslen. Motion er også med til at forebygge sukkersyge og andre graviditetsgener og styrker dit barns sundhed og du er med til at stimulere dets motorik og sanser allerede inden fødslen.

Klippekort

Til dig der har brug for flexibilitet

Hos ‘Liv med Laura’ tilbydes følgende former for individuel vejledning og klippekort

1 Vejledning (50 minutter): 800 kr

1 Opfølgning (25 minutter): 500 kr

10 turs klippekort:
(10 vejledninger): 5.999 kr. (spar 2001kr)

6 turs klippekort: (
6 vejledninger): 3.999 kr. (spar 801 kr.)

3 turs klippekort:
(3 vejledninger): 1999kr (spar 401kr)

(1 klip kan laves om til 2 opfølgninger)