Forløb Før Graviditet

Alle forløb hos ‘Liv med Laura’ kører på månedsbasis. På den måde bliver det nemt og fleksibelt for dig. Ved ‘Før Graviditet’ kan du vælge mellem ‘Kombi pakken’ eller ‘Træningspakken’.
Udover de faste forløb tilbyder ‘Liv med Laura’ også tilvalg af ekstra individuelle vejledninger, enten enkeltvis eller som klippekort. Denne løsning er for dig, der har brug for mere fleksibilitet.

Kombi Pakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas to be

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt + 1 individuel vejledning á 50 min. + Facebookgruppe.

= 1049kr om måneden

Med ‘Kombi pakken’ før graviditet får du støtte, vejledning og motivation til både kost, graviditet og træning. Du får individuel kost – og graviditetsvejledning samt holdtræning sammen med 5 andre kvinder, der ønsker at blive gravide. Forløbet er til dig, der ønsker et trygt, længerevarende forløb – med støtte og fællesskab før din graviditet. Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Det er til dig, der ønsker at komme i bedre form og få en stærkere og sundere krop, så den er klar til en graviditet. Til dig, der har et ønske om at blive gravid og forinden gerne vil optimere din egen sundhed både i forhold til kost og træning og dermed give jeres kommende barn den bedste start på livet.

I ‘Kombi pakken – før graviditet’ tages der i den individuelle kost- og graviditetsvejledningen udgangspunkt i dine ønsker og behov med støtte, vejledning og motivation for at du kan nå dine mål og ønsker. Der tages udgangspunkt i din situation og hvad der konkret fylder for dig før din graviditet. Hvis du fx ønsker at få mere energi og viden omkring nem, jordnær og sund kost, der opbygger en sund, stærk krop. Dette kan fx være i forhold til optimering af din træning eller i forhold til vægttab for at optimere chancerne for at blive gravid. Eller til dig, der har nogle kost – og livsstilsvaner du ønsker at bryde op og slippe af med inden du bliver gravid.

Træningen på forløbet ‘før graviditet’ er der fokus på både styrketræning og konditionstræningen, da netop denne kombination er mest effektiv og opbygger en sund, stærk krop. Holdet er mindre, så der er tid til at rette og korrigere hver enkelte. Træningsformen er cirkeltræning med funktionel træning. Der inddrages enkelte redskaber i træningen, elementer fra boldspil, og ellers er det med egen kropsvægt. Der er garanti for sved på panden, en masse grin og en effektiv og varieret træning. Det skal jo være sjovt at træne og ikke kedeligt og ensformigt som på de normale fitnesshold.

Træningspakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas to be

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt 

= 549kr om måneden

Et forløb til dig, der kun ønsker en varieret, sjov og effektiv træning før din graviditet.

Træningen på forløbet ‘før graviditet’ er der fokus på både styrketræning og konditionstræningen, da netop denne kombination er effektiv og opbygger en sund, stærk krop. Holdet er mindre, så der er tid til at rette og korrigere hver enkelte. Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Træningsformen er cirkeltræning med funktionel træning. Der inddrages enkelte redskaber i træningen, elementer fra boldspil, og ellers er det med egen kropsvægt. Der er garanti for sved på panden, en masse grin og en effektiv og varieret træning. Det skal jo være sjovt at træne og ikke kedeligt og ensformigt som på de normale fitnesshold.

Klippekort

Til dig der har brug for flexibilitet

Hos ‘Liv med Laura’ tilbydes følgende former for individuel vejledning og klippekort:

1 Vejledning (50 minutter): 800 kr

1 Opfølgning (25 minutter): 500 kr

10 turs klippekort:
(10 vejledninger): 5.999 kr. (spar 2001kr)

6 turs klippekort:
(6 vejledninger): 3.999 kr. (spar 801 kr.)

3 turs klippekort:
(3 vejledninger): 1999kr (spar 401kr)

(1 klip kan laves om til 2 opfølgninger)