Forløb Efter graviditet

Alle forløb hos ‘Liv med Laura’ kører på månedsbasis. På den måde bliver det nemt og fleksibelt for dig. Ved ‘Efter Graviditet’ kan du vælge mellem et ‘Kombi Pakken’, ‘Træningspakken’ eller ‘Mama On The Move’. ‘Liv med Laura’ tager også ud til mødregrupper. Kontakt for indhold og pris.
Udover de faste forløb tilbyder ‘Liv med Laura’ også tilvalg af ekstra individuelle vejledninger, enten enkeltvis eller som klippekort. Denne løsning er for dig, der har brug for mere fleksibilitet.

Kombi Pakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt + 1 individuel vejledning á 50 min. + Facebookgruppe.

= 1049kr om måneden

Med ”Kombi pakken” efter graviditet får du et længerevarende forløb sammen med 5 andre Mamas. Et forløb med støtte, vejledning og motivation i forhold til både kost og træning efter din graviditet. Du får individuelle vejledninger samt holdtræning sammen med 5 andre Mamas.  Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Forløbet er til dig, der ønsker et trygt, længerevarende forløb – med støtte og fællesskab efter en graviditet. Det er til dig, der fx gerne vil opbygge/genopbygge en sund, stærk krop eller måske tabe et par kilo efter din graviditet på en sund måde.

Læs mere om pakkens indhold nedenfor:


‘Kombi Pakken’ Kost- og træningsvejledning:

I ”Kombi Pakken efter graviditet” tages der i den individuelle kostvejledning udgangspunkt i dine ønsker og behov med støtte, vejledning og motivation for at du kan dig nå dine mål og ønsker. Der tages udgangspunkt i din situation og hvad der konkret fylder for dig efter din graviditet. Det er til dig, der ønsker at få styr på kostvanerne igen, hvis du fx har nogle kost – og livsstilsvaner du ønsker at bryde op og slippe af med efter din graviditet. Det er til dig, der ønsker viden i forhold til kost og optimering af din træning. Det er til dig, der ønsker at tabe et par kilo på en sund måde.


‘Kombi Pakken’ Træningen:

I ”Kombi Pakken ”efter graviditet” har træningen fokus på at hjælpe dig med at komme i gang og i form efter fødslen i en rar og hyggelig atmosfære, hvor der er masser af plads til dit barn. Træningen tager udgangspunkt i skånsom og effektiv helkropstræning med særligt fokus på genoptræning af mave og bækkenbund. Du vil også få sved på panden med pulstræningen. Børnene inddrages i enkelte af øvelser, hvor I kan skabe en god kontakt og styrke tillidsforholdet mellem jer. De små kan også tumle på en måtte ved siden af. Alle kan deltage, da øvelserne kan tilpasses til dit niveau og foregår i eget tempo. Du kan starte når du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen. Tag babylift, evt. en dyne og lidt legesager med.

Træningspakken

Et længerevarende forløb med 5 andre Mamas

Pakken indeholder:

Holdtræning á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt 

= 549kr om måneden

Et forløb til dig, der kun ønsker en varieret, sjov og effektiv træning efter din graviditet. 

Træningen på dette forløb ”efter graviditet” kan hjælpe dig med at komme i gang og i form efter fødslen i en rar og hyggelig atmosfære, hvor der er masser af plads til dit barn. Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Træningen tager udgangspunkt i skånsom og effektiv helkropstræning med særligt fokus på genoptræning af mave og bækkenbund. Du vil også få sved på panden med pulstræningen. Børnene inddrages i enkelte af øvelser, hvor I kan skabe en god kontakt og styrke tillidsforholdet mellem jer. De små kan også tumle på en måtte ved siden af. Alle kan deltage, da øvelserne kan tilpasses til dit niveau og foregår i eget tempo. Du kan starte når du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen. Tag babylift, evt. en dyne og lidt legesager med.

Mama On The Move

Et længerevarende forløb med 9 andre Mamas og barnevogne

Holdtræning under åben himmel á 60 min. 2 gange om ugen med fast træningstidspunkt 

Foregår i Botanisk Have i
Aarhus C.

Opstart: 14 Marts 2017

= 549kr om måneden

Lyst til at få din krop tilbage efter fødslen OG komme i form? Så tag den lille med på tur i barnevogn, og sæt gang i kroppen under åben himmel. Vi benytter os af byrummet og dens naturlige forhindringer til at træne hele kroppen med forskellige træningsprincipper. Du får nogle kilometer i benene og en varieret kropstræning, der styrker din fysik på en sjov, udbytterig og sanselig måde. Træningen veksler mellem rask gang, styrke og stabilitetstræning. Der vil være fokus på at opbygge/genopbygge en stærk krop i kombination med bækkenbundstræning.Der er faste holdtræningstider, så du kun møder de samme kvinder hver gang, så det bliver et trygt sted at træne. Undervisningsindhold varierer fra gang til gang, så kom og få sved på panden og et smil på læben sammen med andre mødre. Alle kan deltage, da alle øvelser kan tilpasses til dit niveau. Du kan starte når du har været til dit 8 ugers tjek ved lægen.

KLIPPEKORT

Til dig der har brug for flexibilitet

Hos ‘Liv med Laura’ tilbydes følgende former for individuel vejledning og klippekort

1 Vejledning (50 minutter):
800 kr

1 Opfølgning (25 minutter):
500 kr

10 turs klippekort:
(10 vejledninger): 5.999 kr.
(spar 2001kr)

6 turs klippekort:
(6 vejledninger): 3.999 kr.
(spar 801 kr.)

3 turs klippekort:
(3 vejledninger): 1999 kr.
(spar 401kr)

(1 klip kan laves om til 2 opfølgninger)